Login

  Password

  


Fakta om certificering
SKS certificering
Certificerede firmaer
Betingelser
Auditorer
Tilmeldingsblanketter
Kravspecifikationer
KLS systemet
Priser

KLS systemet

SikkerhedsBranchen har udviklet en hjemmeside, som samtidig er et web-baseret administrationssystem til firmaer, der er tilmeldt ISO 9001:2008-certificering.På hjemmesiden, som hedder http://kss.sikkerhedsbranchen.dk, ligger alle dokumenter vedrørende certificeringsordningen, dvs. KvalitetsLedelsesSystemet (KLS).

Klik her og gå direkte til KLS

Dokumenterne kan kun ses, hvis du benytter dit brugernavn og kode.

På forsiden findes en overskrift øverst, som hedder ”Login/Firmaoplysninger”. Når du klikker her, bliver du bedt om at indtaste brugernavn og kode.
Medlemmer af SikkerhedsBranchen skal være opmærksom på, at det ikke er det samme login som til www.sikkerhedsbranchen.dk.

Alle tilmeldte firmaer er oprettet med bruger-login, så firmaet kun kan se auditoplysningerne vedrørende eget firma.

Brugernavnet og kodeordet er fremsendt til deltagerne af certificeringsordningen pr. mail eller brev, men kan også oplyses ved henvendelse til sekretariatet.

Under ”Login/Firmaoplysninger” finder du registreringer vedrørende audits på dit firma ved at klikke på ”Oversigt over audits”. Herefter skal du dobbeltklikke på dit firmanavn.

SikkerhedsBranchens auditorer opretter auditvarsler og rapporter, som gemmes og udsendes direkte til den KS-ansvarlige i firmaet via e-mail. I mailen er et link, som du skal klikke på for at åbne varsel, rapport, afvigelser osv. Her har du også mulighed for at svare på afvigelser, vedhæfte eventuel dokumentation til lukning af afvigelser osv.

Du kan finde en brugermanual som bilag herunder.
Send dine spørgsmål til sekretariatet på info@sikkerhedsbranchen.dk eller ring på telefon 36 34 90 98.

Øvrige spørgsmål til certificeringsordningen kan rettes til:
Bert Thomsen mobil 27 80 35 64

Udskriv artikel


Bilag
Manual til deltagerne i certificering.doc