Den danske brancheforening for sikring og sikkerhed

Design og produktion af hjemmeside

SikkerhedsBranchen har indgået en ny og meget spændende samarbejdsaftale med med firmaet DanaWeb, der er specialiseret i udvikling og hosting af hjemmesider til små og mellemstore virksomheder

DanaWeb er på få år blevet Danmarks største leverandør af hjemmesider til det danske erhvervsliv, og vi tager ansvaret for hele processen fra design og udvikling til hosting og den løbende servicering af hjemmesiden.

Siden startskuddet i 2002 i ydmyge kælderlokaler i hjertet af København har virksomheden oplevet stor kunde tilgang. Vi har i dag mere end 100 ansatte, og vores kundeliste omfatter over 10.000 små og mellemstore virksomheder.

DanaWeb har kontorer i Herlev, Odense, Århus og Aalborg samt et svensk datterselskab, DanaWeb AB, der er beliggende i Kristianstad. Geografisk kan vi således nemt møde vores kunder, hvilket er afgørende for et godt og tæt samarbejde.

Gratis oprettelse af hjemmeside.
Webbureauet DanaWeb opretter en hjemmeside på 20 sider, som du selv kan redigere eller også få hjælp til det. Medlemmer af SikkerhedsBranchen betaler 399,- kr. om måneden for hosting ekskl. moms (normal pris 499,-kr.). Denne pris er incl. service og support. Medlemmer af SikkerhedsBranchen betaler ikke for oprettelse (2.995,-dk).

DanaWeb udvikler et unikt layout til din hjemmeside med et brugervenligt opdateringsmodul (CMS) og tilknytter en fast webdesigner, der hjælper med opdateringer og gode råd. Eneste omkostning er for din virksomhed et webhotel til 399,- kr. månedligt, der afregnes årligt forud ved accept af hjemmesiden.

Pakken indeholder:
– Professionelt design
– 20 sider som virksomheden selv kan administrere
– 5 e-mailadresser (flere kan knyttes til ved behov)
– Flytning af eksisterende domænenavn
– Online-kontraktformular på hjemmesiden
– Statistikmodul – besøgstæller – virusbeskyttelse
– Fri hotlineservice og fast kontaktperson
– Tilmelding til søgemaskiner med 10 søgeord

Derudover har medlemmer af SikkerhedsBranchen mulighed for 15% rabat på andre produkter. Som eksempel kan nævnes flash, multilogin, sprog, etc.

Kontakt DanaWeb på tlf. 44 54 60 72 eller send en mail på sja@danaweb.dk for mere information eller læs mere på www.danaweb.dk