SikkerhedsBranchen

Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring

Bliv medlem

Som medlem af SikkerhedsBranchen får du en unik mulighed for at påvirke og få indflydelse på din egen branche.

Nyheder

Vi fortæller om alt det spændende, der sker i organisationen og branchen. Bliv opdateret og find de seneste nyheder her.

Find leverandør

Er du kunde og har brug for en sikringsløsning? Vi har gjort det nemt for dig, så du hurtigt kan finde en certificeret sikringsleverandør.

Kontakt

Vores sekretariat består af dygtige fagfolk, der altid er klar til at hjælpe medlemmer eller journalister med at besvare deres spørgsmål.

Dokumentér din kvalitet

Det er en god idé at blive certificeret, da du med en certificering blandt andet kan dokumentere, at din virksomhed kan leve op til de krav kunder, love og myndigheder stiller til dine produkter og/eller ydelser. 

SikkerhedsBranchen tilbyder certificeringer til både medlemmer og ikke-medlemmer, og udbyder certificering efter ISO 9001 (kvalitetsledelse), ISO 14001 (miljøledelse) og ISO 45001 (arbejdsmiljøledelse).

Vi har udviklet et kvalitetsledelsessystem, der har flyttet en stor del af det administrative arbejde fra virksomheden og over i SikkerhedsBranchen. Det gør det muligt at være certificeret uden de store økonomiske og administrative omkostninger.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Vi besvarer hver dag på spørgsmål om sikkerhed og sikring. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og dertilhørende svar i vores FAQ. Spørgsmålene er inddelt i kategorier.

Bliv Eksamineret Sikringsleder®

Vil du have Danmarks mest ambitiøse uddannelse inden for sikringsområdet? Så er uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder®, som er udviklet af SikkerhedsBranchen og Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, noget for dig.

Med uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder® opnår du mere end blot at få papirer på dine kompetencer. Du får et bredere perspektiv på sikringsudfordringerne i din virksomhed og på sikringsarbejdet generelt. 

Er du i tvivl, om uddannelsen er for dig, så kontakt os, og få mere at vide om dine muligheder. 

Seneste nyheder

RøgalarmPatruljen opsatte 1000 røgalarmer i årets kampagne

Brandkadetter og spejdere var landet over en del af RøgalarmPatruljen, der netop er løbet af stablen. I følgeskab med brandmænd har de unge mennesker været …

Læs mere

SikkerhedsBranchen inviterer til Sikkerhedsdagen 2022

SikkerhedsBranchen og Vagt- og Sikkerhedsindustrien inviterer til Sikkerhedsdagen 2022. I år sætter vi fokus på kritisk infrastruktur, og du har mulighed for at høre kyndige …

Læs mere
Business woman explaining about his profile to two selection committee manager sitting in during job

Den mekaniske kravspecifikation er opdateret

Den mekaniske kravspecifikation er opdateret og er nu tilgængelig på sikringsguiden.dk. Det er SikkerhedsBranchen, Forsikring & Pension, Låsesmede Foreningen, Glarmesterlauget i Danmark, TEKNIQ Arbejdsgiverne og …

Læs mere
Id-kontrol-i-Lufthavnen

Brancheorganisation kalder lovforslag en win-win-situation

Regeringen sender i dag et lovforslag i høring, der skal gøre det muligt for kommuner at indsætte tryghedsvagter i utrygge områder. Det er et lovforslag …

Læs mere

Velkommen til SikkerhedsBranchens nye hjemmeside

SikkerhedsBranchen går i luften med en helt ny hjemmeside 5. september 2022. Den nye hjemmeside skal sikre dig en langt bedre oplevelse, når du bevæger …

Læs mere
Billede 1

Komfurvagten skaber tryghed blandt udsatte borgere

BrandBevægelsen har i samarbejde med TrygFonden og Beredskabsstyrelsen gennemført et pilotprojekt i Tårnby Kommune, hvor 50 borgere har fået opsat en såkaldt komfurvagt, der sikrer tryg madlavning …

Læs mere