SikkerhedsBranchen

Den danske brancheforening for sikkerhed og sikring

Bliv medlem

Som medlem af SikkerhedsBranchen får du en unik mulighed for at påvirke og få indflydelse på din egen branche.

Nyheder

Vi fortæller om alt det spændende, der sker i organisationen og branchen. Bliv opdateret og find de seneste nyheder her.

Find leverandør

Er du kunde og har brug for en sikringsløsning? Vi har gjort det nemt for dig, så du hurtigt kan finde en certificeret sikringsleverandør.

Kontakt

Vores sekretariat består af dygtige fagfolk, der altid er klar til at hjælpe medlemmer eller journalister med at besvare deres spørgsmål.

Vi sikrer danskernes tryghed

SikkerhedsBranchen er den danske brancheforening for sikring og sikkerhed. Vores organisation består af mere end 260 virksomheder, der hver dag arbejder professionelt med sikring og sikkerhed. Vores medlemmer repræsenterer alle former for sikring – lige fra vagt, elektronisk og mekanisk sikring til brandsikring, terrorsikring og sikringsrådgivning.

Det er vores mission at sikre danskernes tryghed. Det gør vi ved at arbejde målrettet med at sætte sikring og sikkerhed på den politiske dagsorden og informere om alt lige fra korrekt terrorsikring af byrum til bedre brandsikkerhed på plejeinstitutioner. Vi stiller samtidig viden og værktøjer til rådighed for medlemmer og slutkunder.

Det er samtidig vigtigt for os, at sikre høj kvalitet i alt det vi gør og ikke mindst i hele branchen. Det gør vi gennem vores certificeringsordninger og vores vedvarende arbejde med standarder, regler og lovgivning.


Det siger medlemmerne om SikkerhedsBranchen

Dokumentér din kvalitet

Det er en god idé at blive certificeret, da du med en certificering blandt andet kan dokumentere, at din virksomhed kan leve op til de krav kunder, love og myndigheder stiller til dine produkter og/eller ydelser. 

SikkerhedsBranchen tilbyder certificeringer til både medlemmer og ikke-medlemmer, og udbyder certificering efter ISO 9001 (kvalitetsledelse), ISO 14001 (miljøledelse) og ISO 45001 (arbejdsmiljøledelse).

Vi har udviklet et kvalitetsledelsessystem, der har flyttet en stor del af det administrative arbejde fra virksomheden og over i SikkerhedsBranchen. Det gør det muligt at være certificeret uden de store økonomiske og administrative omkostninger.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Vi besvarer hver dag på spørgsmål om sikkerhed og sikring. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og dertilhørende svar i vores FAQ. Spørgsmålene er inddelt i kategorier.

Bliv Eksamineret Sikringsleder®

Vil du have Danmarks mest ambitiøse uddannelse inden for sikringsområdet? Så er uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder®, som er udviklet af SikkerhedsBranchen og Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, noget for dig.

Med uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder® opnår du mere end blot at få papirer på dine kompetencer. Du får et bredere perspektiv på sikringsudfordringerne i din virksomhed og på sikringsarbejdet generelt. 

Er du i tvivl, om uddannelsen er for dig, så kontakt os, og få mere at vide om dine muligheder. 

Seneste nyheder

Branche tager ansvar og dropper PFAS/PFOA

PFAS er et skadeligt stof, der er svært at nedbryde. SikkerhedsBranchens udvalg for slukningsanlæg og udvalget for håndildslukkere udfaser derfor PFAS i nye stationære slukningsanlæg
Læs mere

Tilmelding til Sikkerhedsdagen 2023 er åben

SikkerhedsBranchen og Vagt- og Sikkerhedsindustrien inviterer dig til Sikkerhedsdagen 2023 i Industriens Hus – og tilmeldingen til årets arrangement er nu åben. I år sætter
Læs mere
7AFB305A-75BC-44A2-9CEE-FEB3BF1421C0_1_201_a

Mød SikkerhedsBranchen på Danish Security Fair

SikkerhedsBranchens sekretariat rykker til Messe C i Fredericia for at tage del i Danish Security Fair 30.-31. august. SikkerhedsBranchen er i år en af messens
Læs mere
DSC07233

Sådan ser bestyrelsen ud i foreningsåret 2023/2024

I forbindelse med SikkerhedsBranchens generalforsamling 25. maj var der valg til bestyrelsen – og der var genvalg på alle poster. Vi ønsker tillykke til alle
Læs mere
Design uden navn (6)

15 råd skal styrke brandsikkerhed på plejeinstitutioner

Opsætning af mobile slukningsanlæg, action cards eller installation af ABA-anlæg. Det er nogle af de i alt 15 tiltag, som en ekspertgruppe mener, kan være
Læs mere
FD1

SikkerhedsBranchens årlige festdag nærmer sig – og vi glæder os

Foreningsdagen er dagen du ikke vil gå glip af. Foreningsdagen er nemlig SikkerhedsBranchens årlige festdag, hvor vi inviterer alle medlemmer til en dag med faglige
Læs mere