Den danske brancheforening for sikring og sikkerhed
Date:april 04, 2019

Nu kan du tilmelde dig Foreningsdagen 2019

23. maj er dagen hvor SikkerhedsBranchen samler de formelle medlemsmøder i de stående udvalg og generalforsamlingen og krydrer dem med en række spændende temamøder og tid til at netværke med kolleger fra hele branchen. I år holdes dagen på Hotel Hesselet i Nyborg.

Det endelige program udsendes 23. april sammen med den officielle indkaldelse til generalforsamlingen, men du kan allerede nu tilmelde dig dagen ved at klikke her og tilmelde dig de møder, du vil deltage i. Du kan ændre dine valg senere, hvis du ombestemmer dig.

Udover det formelle program med medlemsmøder og generalforsamling byder dagen på fem temamøder:

 • ”Politi og Privat Vagtvirksomhed” – præsentation af ph.d.
  Den ganske nybagte ph.d. Mette Volquartzen udlægger sine forskningsresultater fra projektet om ”retlige perspektiver på opgavefordelingen mellem politiet og den private sikkerhedsbranche.”

 

 • BR18 og certificerede brandrådgivere
  Vi opdaterer dig med den nyeste viden om det nye bygningsreglement og dets tilhørende vejledninger samt den nye ordning for certificerede brandrådgivere.

 

 • Sikring af privathjem
  Med projektet Bo trygt! har Realdania og TrygFonden med faglig bistand fra blandt andet SikkerhedsBranchen og Det Kriminalpræventive Råd givet bekæmpelsen af indbrud i private hjem i Danmark en seriøs saltvandsindsprøjtning. På temamødet kan du høre om projektet lige nu og i fremtiden. Realdania og Cowi, som er ansat som projektleder, fortæller om de næste skridt.

 

 • TVO og GDPR – grænsetilfælde, fortolkninger og praksis
  Der er få fagområder, der giver anledning til så mange spørgsmål fra medlemmer og sikringskunder som tv-overvågning og GDPR. På dette temamøde giver SikkerhedsBranchen et overblik over de områder, der oftest giver problemer, og en opdatering på fortolkninger og praksis.

 

 • Højhusbyggeriet i Brande
  Planerne om en 320 meter høj bygning i Brande har allerede givet anledning til mange overvejelser om især brandsikkerheden i bygningen. På temamødet kigger vi bredt på sikring i højhusbyggeri og hvilke udfordringer, man kan forvente fra Brande de kommende år.

 

Vi benytter os også af lejligheden til at holde afskedsreception for SikkerhedsBranchens vicedirektør, Mogens Hansen, der efter 42 år i sikringsbranchen går på pension ved udgangen af maj.

Dagen slutter med en 4-retters netværksmiddag med egenbetaling. Af hensyn til planlægningen af dagen vil vi bede dig tilmelde dig middagen og evt. overnatning hurtigst muligt.

Foreningsdagen er forbeholdt medlemmer af SikkerhedsBranchen.

Klik på billedet herunder for at se hele programmet: