SikkerhedsBranchen

Den danske brancheforening for sikkerhed og sikring

Bliv medlem

Som medlem af SikkerhedsBranchen får du en unik mulighed for at påvirke og få indflydelse på din egen branche.

Nyheder

Vi fortæller om alt det spændende, der sker i organisationen og branchen. Bliv opdateret og find de seneste nyheder her.

Find leverandør

Er du kunde og har brug for en sikringsløsning? Vi har gjort det nemt for dig, så du hurtigt kan finde en certificeret sikringsleverandør.

Kontakt

Vores sekretariat består af dygtige fagfolk, der altid er klar til at hjælpe medlemmer eller journalister med at besvare deres spørgsmål.

Dokumentér din kvalitet

Det er en god idé at blive certificeret, da du med en certificering blandt andet kan dokumentere, at din virksomhed kan leve op til de krav kunder, love og myndigheder stiller til dine produkter og/eller ydelser. 

SikkerhedsBranchen tilbyder certificeringer til både medlemmer og ikke-medlemmer, og udbyder certificering efter ISO 9001 (kvalitetsledelse), ISO 14001 (miljøledelse) og ISO 45001 (arbejdsmiljøledelse).

Vi har udviklet et kvalitetsledelsessystem, der har flyttet en stor del af det administrative arbejde fra virksomheden og over i SikkerhedsBranchen. Det gør det muligt at være certificeret uden de store økonomiske og administrative omkostninger.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Vi besvarer hver dag på spørgsmål om sikkerhed og sikring. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og dertilhørende svar i vores FAQ. Spørgsmålene er inddelt i kategorier.

Seneste nyheder

Billede til nyhed

15 gode råd skal styrke brandsikkerheden på plejeinstitutioner

Opsætning af mobile slukningsanlæg, action cards eller installation af ABA-anlæg. Det er nogle af de i alt 15 tiltag, som en ekspertgruppe mener, kan være …

Læs mere
FD1

SikkerhedsBranchens årlige festdag nærmer sig – og vi glæder os

Foreningsdagen er dagen du ikke vil gå glip af. Foreningsdagen er nemlig SikkerhedsBranchens årlige festdag, hvor vi inviterer alle medlemmer til en dag med faglige …

Læs mere

SikkerhedsBranchen deltager ved DM i Skills

For første gang er SikkerhedsBranchen repræsenteret ved dette års DM i Skills, der finder sted 2.-4. februar i Fredericia. Sammen med en lang række andre …

Læs mere

Ny erklæring skal sikre dialog mellem kunder og leverandører

SikkerhedsBranchens ad hoc-udvalg IT-SIK har udarbejdet en installationserklæring for IT-sikkerhed i sikringssystemerne. Der er tale om en to-siders installationserklæring, som skal sikre, at kunder og …

Læs mere

SikkerhedsBranchen opretter fagudvalg for certificerede brandrådgivere

SikkerhedsBranchen opretter et nyt fagudvalg. Der er tale om fagudvalget for Certificerede brandrådgivere, der samler brandrådgivere inden for brandklasse 3 og 4 samt tredjepartskontrol. Udvalget …

Læs mere

RøgalarmPatruljen opsatte 1000 røgalarmer i årets kampagne

Brandkadetter og spejdere var landet over en del af RøgalarmPatruljen, der netop er løbet af stablen. I følgeskab med brandmænd har de unge mennesker været …

Læs mere

Bliv Eksamineret Sikringsleder®

Vil du have Danmarks mest ambitiøse uddannelse inden for sikringsområdet? Så er uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder®, som er udviklet af SikkerhedsBranchen og Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, noget for dig.

Med uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder® opnår du mere end blot at få papirer på dine kompetencer. Du får et bredere perspektiv på sikringsudfordringerne i din virksomhed og på sikringsarbejdet generelt. 

Er du i tvivl, om uddannelsen er for dig, så kontakt os, og få mere at vide om dine muligheder.