Rekruttering og salgsudvikling

PMC

Som medlem af SikkerhedsBranchen kan du få rabat på effektiv og sikker rekruttering samt udbytterig salgsudvikling hos People Management Consulting (PMC). Du kan læse herunder, hvad PMC kan tilbyde.

Fejlrekrutteringer og følgeomkostninger er dyre, meget dyre

Et estimat viser, at man som vagt- eller sikringsfirma nemt kan tabe kr. 50- 60.000 kroner (bruttoavance) hver måned et salgsdistrikt står tomt. Hertil kommer alle følgeomkostninger, fx tabt kundekontakt, ledertid, interne “slagsmål” ol. Lad os hjælpe med sparring og med at finde nye kompetente sælgere / ledere – NÅR problemet opstår.

ALLE kan blive 20-25 % bedre!

Salgsudvikling starter altid med en analyse (med forskellig dybde). På PMC’s hjemmeside kan du taste syv tal – og se forbedringspotentialet – i tørre tal. Efter samtaler med organisationen laver vi et forbedringskatalog som viser forslag inkl. en økonomisk sandsynlighedsberegning.

Bind for øjnene?

Vi har stadig kunder, som ikke salgsleder deres organisation. PMC har et glimrende samarbejde med en CRM-leverandør der er billig og hvor vi ved at systemet virker! Info fra de udførende sælgere, KAM’er, salgsledere, salgschefer, salgsdirektører – ja alle, til og med topledelsen – er online. Gennemsigtighed skaber afklaring, nye mål og resultater.

Budgetter?

Hvis du synes det er svært at få hul på væksten og mangler seriøs sparring med seniorkonsulenter der ved hvad det drejer sig om, og ikke lader sig ”forføre,” så stiller PMC gerne op med tre konsulentseniorer – alt efter opgavens karakter. Lad os holde et uforpligtende og uformelt, gratis møde – gerne hos os (diskret).

  • Hvem er People Management Consulting (personer og kompetencer)
  • Hvem er du/I?
  • Hvad er let?  – hvad er sværere?

Da vi er specialister, gir’ vi garanti på vort arbejde og;
PMC tilbyder medlemmer af SikkerhedsBranchen en særlig rabat på 21 % på vort normale timehonorar (2015 pris kr. 1.500 ekskl. moms). Honorar vedr. headhunting aftales efter opgaves karakter og kompleksitet – det er altid til en fast pris, fratrukket særlig rabat. Det første møde er helt uforpligtende og naturligvis gratis.

People buy from People they like!

Kontakt

Konsulent, ansvarlig indehaver, Henrik Møllevang Zarp
Mob   +45 4018 4589
Privat +45 4589 4411
hmz@PMConline.dk

People Management Consulting
PMC-huset, Høbjergvej 11 A, Trørød
2950 Vedbæk
Tel +45 3332 8095
Fax +45 3332 8097
www.PMConline.dk

Fortrolighed sikres, PMC er godkendt af Datatilsynet.

People Management Consulting beskæftiger sig med udvikling af mennesker og udvikling af virksomheder. Vi arbejder ud fra en hovedtese om, at mennesket er den skabende, ledende og styrende kraft i enhver tænkelig virksomhed, hvorfor virksomheder kun kan eksistere og udvikle sig, hvis menneskene “bag” virksomheden udvikler sig – det være sig virksomhedens ejere, ledere og medarbejdere.