Sikkerhedsdagen

AFHOLDT
Dato
Tirsdag 7. november 2023
Tid
09.00-15.00
Sted
H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V

Sikkerhedsdagen

Hvert år er SikkerhedsBranchen i samarbejde med Vagt- og Sikkerhedsindustrien vært for Sikkerhedsdagen.

Vi tager aktuelle emner op, når vi inviterer medlemmer, samarbejdspartnere, myndigheder og politikere til en dag fyldt med inspiration og interessante oplægsholdere.

Tidligere har vi sat fokus på sikring i en elektronisk tidsalder, terrorsikring i det offentlige rum, samspillet mellem IT-sikkerhed og klassisk sikring, snitfladerne mellem sikkerhedsbranchen og myndighederne, og hvordan vi håndterer fremtidens udfordringer.

Sikkerhedsdagen 2023

På Sikkerhedsdagen 2023 sætter vi fokus på, hvordan fremtiden ser ud for branchen, og dykker ned i, hvordan vi som branche kan bidrage til nye forskellige samfundsopgaver. Hvordan har samfundet udviklet sig, og hvad er årsagen til, at vi er, hvor vi er? Hvordan samarbejder den offentlige og private sektor i andre lande? Hvilke eksempler har vi allerede set herhjemme? Og hvordan mener de danske politikere, at sådan et samarbejde skal udvikle sig?

Der vil være indlæg fra spændende mennesker fra ind- og udland, og Mette Walsted Vestergaard vil fungere som moderator.

Glæd dig til et nyt format, hvor vi spørger Chat GPT om fremtiden, og tager det som udgangspunkt for en politisk diskussion som det kendes fra radioudsendelsen Fremtiden på P1.

Sikkerhedsdagen finder sted tirsdag 7. november 2023 fra kl. 9.00-15.00 i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Ønsker du at deltage, kan du følge programmet samt tilmelde dig på følgende link: https://www.danskindustri.dk/brancher/di-service/arrangementer-og-netvaerk/arrangementer/sikkerhedsdagen-2023/