Eksamineret Sikringsleder®

Dato
19. august 2024
Sted
SORØ, THON PARTNER HOTEL & HVIDOVRE, DBI

En ambitiøs uddannelse - til dig og din virksomhed

Vil du gerne have endnu mere viden om sikring og sikkerhed, og vil du gerne være bedre til at forstå, forklare og håndtere udviklingen inden for sikringsområdet? I spændingsfeltet mellem risici, lovgivning, organisation og løsningsmuligheder gør uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder® dig i stand til at agere professionelt og på den måde sikre liv, værdier og ikke mindst arbejdspladser. Dermed er uddannelsen for dig – og din virksomhed.

Udannelsen  som Eksamineret Sikringsleder® er Danmarks mest ambitiøse uddannelse inden for sikringsområdet, og er udviklet i et samarbejde mellem DBI Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut og SikkerhedsBranchen.

Gør sikring synlig

Du kommer til at beskæftige dig med den nyeste viden, der matcher virksomhedernes behov. Uddannelsen introducerer dig til nye emner, perspektiver og synspunkter, og inspirerer dig til at gribe dit arbejde an på en mere effektiv måde. På uddannelsen præsenterer vi dig for den teoretiske viden samt værdifulde og praktiske værktøjer, der efterfølgende gør dig i stand til at opbygge og udvikle sikringsområdet i din virksomhed.

Du vil blandt andet blive klogere på:

Hvem er du?

Du skal ikke opfylde nogen bestemte uddannelsesmæssige krav for at blive optaget på uddannelsen – du arbejder måske allerede som sikringsleder, sikkerhedschef eller risikokoordinator. Med uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder® opnår du mere end blot at få papir på dine kompetencer. Du får et bredere perspektiv på sikringsudfordringerne i din virksomhed og på sikringsarbejdet generelt. 

Efter eksamen har du desuden ret til at kalde dig Eksamineret Sikringsleder®, og du får tildelt et eksamensbevis samt et CFPA-diplom, da uddannelsen er internationalt godkendt af Confederation of Fire Protection Association.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere i vores folder, hvor du også kan læse tidligere studerende fortælle, hvad de har fået ud af uddannelsen, og hvordan de bruger den i deres arbejde: Eksamineret Sikringsleder – Danmarks mest ambitiøse uddannelse inden for sikringsområdet. Se også moduloversigten for 2024.

Hvis du er interesseret i at blive Eksamineret Sikringsleder®, skal du blot kontakte sekretariatet, som kan hjælpe dig videre. Ring til os på telefonnummer 36 49 40 80 eller skriv en mail til info@sikkerhedsbranchen.dk  Du kan også tilmelde dig hos DBI på dette link.

UDDANNELSESLEDER

Uddannelsen er udviklet i fællesskab mellem