Eksamineret Sikringsleder®

Helt i front med sikring og sikkerhed

Står du i spidsen for din virksomheds arbejde med at sikre dens drift og værdier – og ikke mindst dens medarbejdere? Vil du gerne have endnu mere viden om sikring, og vil du gerne være bedre til at forstå, forklare og håndtere udviklingen inden for sikringsområdet? Så er uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder ® for dig. Uddannelsen udvikles i samarbejde mellem SikkerhedsBranchen og DBI.

Gør sikring synlig

Som sikringsansvarlig skal du både forstå alle elementer, der er involveret i virksomhedens sikringsbehov, og du skal kunne formulere det videre til ledelse og medarbejdere. Det stiller store krav til dine kompetencer. Du skal kende til såvel love og regler for området som til nye trusler og teknologiske muligheder. Når du tager uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder®, får du den viden og de praktiske værktøjer, der gør dig i stand til at opbygge og udvikle sikringsområdet i din virksomhed. Og du får redskaberne til at flytte virksomhedens sikkerhedsfokus fra den enkelte tekniske løsning til et mere strategisk niveau – og til at uddanne medarbejderne i virksomhedens sikringspolitik.

Her er nogle af de emner, du kommer til at dykke ned i:

  • Risikostyring
  • Risikoledelse
  • Adgangskontrol
  • Brandsikkerhed
  • Sikringsledelse
  • Lovgivningskrav
  • Etablering af sikringspolitik
  • Beredskabsplanlægning
  • Sikring i praksis

Hvem er du?

Du skal ikke opfylde nogen bestemte uddannelsesmæssige krav for at blive optaget på uddannelsen – du er måske ingeniør eller har en faglig uddannelse. Og lige nu arbejder du sikkert som sikringsleder, sikkerhedschef eller risikokoordinator.

Med uddannelsen som Eksamineret Sikringsleder® opnår du mere end blot at få papir på dine kompetencer. Du får et bredere perspektiv på sikringsudfordringerne i din virksomhed og på sikringsarbejdet generelt. Er du i tvivl, om uddannelsen er for dig, så kontakt os endelig, og få mere at vide om dine muligheder.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at deltage, skal du blot kontakte sekretariatet, som kan hjælpe dig videre. Ring til os på telefonnummer 36 49 40 80 eller skriv en mail til info@sikkerhedsbranchen.dk  Du kan også tilmelde dig hos DBI på dette link.

Hvis du gerne vil vide mere om uddannelsen, afholder DBI løbende informationswebinarer om kurset. Her har du mulighed for at høre om uddannelsen og stille spørgsmål direkte til kursuslederen. Webinaret er gratis, det varer 20 minutter, og det kan tilgås fra din computer, mobil eller tablet – lige meget hvor i verden du er. Se dato for næste webinar på dette link.