SikkerhedsBranchens KLS

KvalitetLedelsesSystemet

I SikkerhedsBranchen har vi udviklet en hjemmeside, som samtidig er et web-baseret administrationssystem til virksomheder, der er tilmeldt ISO 9001-certificeringsordningen.

På hjemmesiden, https://kss.sikkerhedsbranchen.dk, ligger alle relevante dokumenter vedrørende certificeringsordningen, dvs. KvalitetsLedelsesSystemet (KLS).

Du kan kun se dokumenterne, hvis du logger ind med brugernavn og kode. På forsiden finder du øverst overskriften ”Login/Firmaoplysninger”. Når du klikker her, bliver du bedt om at indtaste brugernavn og kode. Medlemmer af SikkerhedsBranchen skal være opmærksom på, at det ikke er det samme login som til www.sikkerhedsbranchen.dk.

Bruger-login til KLS

Alle tilmeldte virksomheder er oprettet med bruger-login, så du kun kan se auditoplysningerne vedrørende egen virksomhed. Brugernavnet og kodeordet er fremsendt til deltagerne af certificeringsordningen pr. mail. Herefter kan sekretariatet kun oplyse brugernavn, men du kan altid selv ændre dit kodeord ved at klikke på den lille lås i øverste højre hjørne og dernæst trykke “Glemt kodeord”.

Under ”Login/Firmaoplysninger” finder du registreringer vedrørende audits i din virksomhed ved at klikke på ”Oversigt over audits”. Herefter skal du dobbeltklikke på dit virksomhedsnavn.

SikkerhedsBranchens auditorer opretter auditvarsler og rapporter, som bliver gemt og udsendt direkte til den kvalitetsansvarlige i virksomheden via e-mail. I mailen finder du et link, som du skal klikke på for at åbne varsler, rapporter, afvigelser osv. Her har du også mulighed for at svare på afvigelser, vedhæfte eventuel dokumentation til lukning af afvigelser osv.

Har du spørgsmål kan du kontakte din auditor.