Vidensbank

I SikkerhedsBranchen er vi fagspecialister, og vi arbejder med at samle og dele viden med vores medlemmer og resten af samfundet. Herunder kan du finde en masse viden inden for en lang række forskellige områder.

Lovstof i Danmark

Lovstof i Danmark

Vi har samlet en lang række links til de danske love, der har betydning for sikrings- og sikkerhedsvirksomheder, men også de, der gør brug af virksomhedernes ydelser og services.

FAQ

FAQ

Vi besvarer hver dag på spørgsmål om sikkerhed og sikring. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og dertilhørende svar i vores FAQ. Spørgsmålene er inddelt i kategorier.

Rapporter og aftaler

Rapporter og aftaler

Her finder du rapporter og aftaler, der kan gøre dig klogere på sikrings- og sikkerhedsmarkedets indsatser samt rapporter over udviklingen inden for forskellige områder.

Vejledninger og guides

Vejledninger og guides

Herunder finder du vejledninger og guides, hvori du finder gode råd og vejledning til, hvordan du skal forholde dig til forskellige situationer eller problemer.

Værktøjer

Værktøjer

Vi har samlet en række værktøjer, du vil have gavn af i dit daglige arbejde. Flere af værktøjerne har vi selv udviklet, mens vi har bidraget til udviklingen af andre. 

Analyser og statistik

Analyser og statistik

Vi samler analyser og statistikker, der har betydning for branchen, ligesom vi opdaterer vores indbrudsstatistikker hvert kvartal.

Webinarer

Webinarer

I SikkerhedsBranchen inviterer vi jævnligt medlemmer til webinarer, hvor vi berører forskellige emner. Du kan herunder finde optagelser af vores tidligere afholdte webinarer.

Kampagner

Kampagner

I SikkerhedsBranchen har vi en række særlige indsatser, hvor vi sætter ekstra fokus på et område, som har en samfundsmæssig betydning. Herunder finder du de særlige indsatsområder, vi beskæftiger os med nu.

Udvalgsspecifikt materiale

Udvalgsspecifikt materiale

Har har vi samlet forskelligt materiale, der henvender sig til specifikke udvalg.