Vidensbank

I SikkerhedsBranchen er vi fagspecialister, og vi arbejder med at samle og dele viden med vores medlemmer og resten af samfundet. Herunder kan du finde en masse viden inden for en lang række forskellige områder.

pexels-sora-shimazaki-5669619

Lovstof i Danmark

Vi har samlet en lang række links til de danske love, der har betydning for sikrings- og sikkerhedsvirksomheder, men også de, der gør brug af virksomhedernes ydelser og services.

pexels-olya-kobruseva-5428830

FAQ

Vi besvarer hver dag på spørgsmål om sikkerhed og sikring. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og dertilhørende svar i vores FAQ. Spørgsmålene er inddelt i kategorier.

pexels-lumn-327882

Rapporter og aftaler

Her finder du rapporter og aftaler, der kan gøre dig klogere på sikrings- og sikkerhedsmarkedets indsatser samt rapporter over udviklingen inden for forskellige områder.

absolutvision-uCMKx2H1Y38-unsplash

Vejledninger og guides

Herunder finder du vejledninger og guides, hvori du finder gode råd og vejledning til, hvordan du skal forholde dig til forskellige situationer eller problemer.

pexels-anastasia-shuraeva-9607049

Værktøjer

Vi har samlet en række værktøjer, du vil have gavn af i dit daglige arbejde. Flere af værktøjerne har vi selv udviklet, mens vi har bidraget til udviklingen af andre. 

pexels-lukas-590045

Analyser og statistik

Vi samler analyser og statistikker, der har betydning for branchen, ligesom vi opdaterer vores indbrudsstatistikker hvert kvartal.

chris-montgomery-smgTvepind4-unsplash

Webinarer

I SikkerhedsBranchen inviterer vi jævnligt medlemmer til webinarer, hvor vi berører forskellige emner. Du kan herunder finde optagelser af vores tidligere afholdte webinarer.

pexels-pixabay-269318

Kampagner

I SikkerhedsBranchen har vi en række særlige indsatser, hvor vi sætter ekstra fokus på et område, som har en samfundsmæssig betydning. Herunder finder du de særlige indsatsområder, vi beskæftiger os med nu.

jason-goodman-vbxyFxlgpjM-unsplash

Udvalgsspecifikt materiale

Har har vi samlet forskelligt materiale, der henvender sig til specifikke udvalg.