Design og produktion af hjemmeside

SikkerhedsBranchen har indgået en samarbejdsaftale med firmaet Group Online, der er specialiseret i udvikling og hosting af hjemmesider til små og mellemstore virksomheder samt online markedsføring.

Group Online er som Danmarks største leverandør af hjemmesider til det danske erhvervsliv det sikre valg, når det kommer til at finde en samarbejdspartner til at varetage din hjemmeside. Vi tager ansvaret for hele processen fra design og udvikling til hosting og ikke mindst den løbende servicering af din hjemmeside. Vi har i dag mere end 150 ansatte, og vores kundeliste omfatter over 12.000 små og mellemstore virksomheder.

Group Online har kontorer i Ballerup, Odense, Århus og Aalborg. Geografisk kan vi således nemt møde vores kunder overalt i landet, hvilket er afgørende for et godt og tæt samarbejde.

Gratis oprettelse af hjemmeside

Group Online opretter en hjemmeside på 20 sider. Medlemmer af SikkerhedsBranchen betaler ikke for oprettelse (2.995,- dk). Medlemmer af SikkerhedsBranchen betaler 399,- kr. om måneden for hosting ekskl. moms (normal pris 499,-kr.).

Vores pris er inkl. service og support, hvilket vil sige, at vi altid er klar til at hjælpe dig med rettelser til din hjemmeside, uden beregning. Ønsker du det, kan du derudover også altid selv redigere din hjemmeside gennem vores brugervenlige opdateringsmodul (CMS).

Group Online udvikler et unikt layout til din hjemmeside og tilknytter en fast webdesigner, der hjælper med opdateringer og gode råd. Din eneste omkostning er et webhotel til 399,- kr. månedligt, der afregnes årligt forud ved accept af hjemmesiden.

Pakken indeholder:

  • Professionelt design
  • 20 sider som du selv kan administrere
  • 5 e-mailadresser (flere kan knyttes til ved behov)
  • Flytning af eksisterende domænenavn
  • Online-kontaktformular på hjemmesiden
  • Statistikmodul – besøgstæller – virusbeskyttelse
  • Fri support og fast kontaktperson
  • SEO basic

Derudover har medlemmer af SikkerhedsBranchen mulighed for 20% rabat på andre produkter. Som eksempel kan nævnes flash, multilogin, sprog, etc.

Kontakt Group Online på tlf. 55 55 55 55 eller send en mail på info@grouponline.dk for mere information eller læs mere på www.grouponline.dk.