Rekruttering

Om SikkerhedsBranchens rekrutteringsprojekt

Vi mangler hænder i hele sikkerhedsbranchen. Det gælder både vagter, låsesmede, montører, elektrikere, brandteknikere og rådgivere. Vi mangler også dig, der er ung og har lyst til at prøve en spændende branche i rivende udvikling, hvor vi gør en forskel for samfundets sikkerhed og borgernes tryghed. Der er mange muligheder for at få job, læreplads eller videreuddannelse selvom du lige er gået ud af skolen eller gymnasiet. Det kræver først og fremmest, at du har lysten og evnen og viljen til at lære et fag.

Derfor skal du vælge sikkerheds- og sikringsbranchen

Sikkerhedsbranchen er en del af samfundets beredskab. Uden os kunne hverken politiet eller beredskaberne løse deres opgaver. Vi sikrer danskernes tryghed og samfundets robusthed. Derfor er det ikke bare et job, du får, det er også en rolle i at opretholde sikkerheden i Danmark.

Hvad har SikkerhedsBranchen gjort?

På disse sider kan du finde videoer og tekster, der fortæller mere om, hvad vi laver og de muligheder, du har. Hvis du vil vide mere, kan du finde kontaktoplysninger på den ansvarlige for det fagområde, du er interesseret i på de enkelte sider.

Disse fagområder kan du arbejde inden for

Tv-overvågning

Vagt