Markedsføring

Markedsføring

Som medlem af SikkerhedsBranchen har du mulighed for at købe skilte, du kan gøre brug af i din markedsføring. På den måde har du mulighed for at markere, at du er medlem af SikkerhedsBranchen, når du hænger skilte for eksempel i forbindelse med byggepladssikring eller de steder, hvor du udfører installationer. Du kan til venstre se eksempler på, hvordan disse skilte ser ud. 

Prisen på produktet afhænger af, hvor mange skilte og/eller klistermærker du bestiller samt hvilken kvalitet, du ønsker. Du kan på https://lasertryk.dk/ se, hvilke muligheder du har samt hvad prisen er. Dernæst skal du foretage din bestilling herunder – så sørger vi for, at din bestilling bliver videresendt og du til sidst får dit ønskede produkt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sekretariatet

Klik herunder for bestilling

Upload din egen virksomheds logo

*Regler vedrørende brug af SikkerhedsBranchens klistermærker
Du skal dog være opmærksom på, at du skal være medlem af SikkerhedsBranchen for at gøre brug af vores skilte med SikkerhedsBranchens logo. Jf. foreningens vedtægter er det ikke tilladt for tidligere medlemmer at gøre brug af SikkerhedsBranchens navn og logo i enhver form for markedsføring. Gør du brug af SikkerhedsBranchens navn og logo i markedsføringssammenhæng skal du ved eventuelt ophør af medlemskab fjerne dette. Ved overtrædelse af dette ifalder der en konventionalbod på 50.000 kroner for hver overtrædelse.