Mød SikkerhedsBranchen på Danish Security Fair

SikkerhedsBranchens sekretariat rykker til Messe C i Fredericia for at tage del i Danish Security Fair 30.-31. august. SikkerhedsBranchen er i år en af messens samarbejdspartnere i forhold til planlægningen og udførelsen af messeprogrammet, og det betyder, at vi er vært for seks temamøder og to debatter. Du kan herunder læse mere om de temamøder, som SikkerhedsBranchen arrangerer:

Onsdag 30. august:

Mødescenen 2 kl. 09.00:Låsesmedenes Fagdag bliver du introduceret til alt det arbejde, der foregår på det mekaniske område i SikkerhedsBranchens LÅS-udvalg. Kasper Skov-Mikkelsen, direktør i SikkerhedsBranchen, vil sammen med Lås-udvalgets formand, Thomas Bagger, blandt andet præsentere nye vejledninger om for eksempel flugtvejsbeslag og automatiske døre. De vil også fortælle om indsatsen for uddannelse og udvalgets succesfulde deltagelse ved DM i Skills.

Mødescenen 1 kl. 09.30: Det er en milepæl for vagtbranchen, at vi på baggrund af ny lovgivning om tryghedsvagter også kan sikre trygheden i det offentlige rum – en opgave, som tidligere har været forbeholdt politiet. På dette temamøde om tryghedsvagter vil Per Wulff Flatau, vicedirektør i SikkerhedsBranchen, fortælle om loven om tryghedsvagter, og hvad den indebærer – og ikke mindst hvilke muligheder, den giver.

Eventscenen kl. 11.00: Jacob Herbst, CTO og partner i DUBEX, indleder, på dette temamøde om IT-sikkerhed, at fortælle om den forestående implementering af NIS2-direktivet. Dernæst indtager John Ørnebjerg, repræsentant for SikkerhedsBranchens IT-sikkerhedsudvalg, scenen for at fortælle om installationserklæringen for IT-sikkerhed i sikringssystemerne, der skal sikre dialog mellem installatører og kunder. Han præsenterer også de nye animationsvideoer om IT-sikkerhed – alt sammen noget, der født i udvalget.

Torsdag 31. august:

Mødescenen 1 kl. 09.30: DBI og SikkerhedsBranchen præsenterer en række forskellige værktøjer, der er nyttige at gøre brug af i forbindelse med terrorsikring. Karin Castro fra DBI fortæller om platformen RAMT og netværket for højsikkerhed. Henrik Færch, formand for SikkerhedsBranchens udvalg for terrorsikring præsenterer SikkerhedsBranchens nye vejledning om køretøjsbarrierer, hvorefter Kasper Skov-Mikkelsen, direktør i SikkerhedsBranchen, fortæller om relevante standarder, der er værd at benytte, når man skal sikre sig mod terroranslag.

Eventscenen kl. 11.00: Hvornår er man databehandler? Og hvornår er noget omfattet af GDPR? Kasper Skov-Mikkelsen, direktør i SikkerhedsBranchen, vil med udgangspunkt i række cases besvare disse spørgsmål, der ofte skaber tvivl hos mange.

Mødescenen 2 kl. 09.00: Anders Kjærulff, manden i spidsen for Bevar Kontanter, fortæller på dette temamøde om udviklingen hen mod et kontantløst samfund og arbejdet med at modvirke dette scenarie. Han præsenterer desuden de væsentligste grunde til at bevare kontanter og hvorfor det er så vigtigt, at vi genovervejer værdien af kontanter.

Begge dage vil der også være en debat på messens hovedscene, hvor en række formænd fra SikkerhedsBranchens udvalg vil indtage scenen og diskutere, hvordan fremtiden kommer til at se ud for branchen. SikkerhedsBranchen vil også være til stede med en stand, hvor dte vil være muligt at kommer forbi og få en snak med sekretariatet.

Du kan se det fulde program for messen her: https://www.danishsecurityfair.dk/program/.