SikkerhedsBranchen deltager ved DM i Skills

For første gang er SikkerhedsBranchen repræsenteret ved dette års DM i Skills, der finder sted 2.-4. februar i Fredericia. Sammen med en lang række andre udstillerfag vil SikkerhedsBranchen i samarbejde med Låsesmede Foreningen og TEC præsentere låsesmedeuddannelsen på en 100 kvm stor stand.

Sammen med en række låsesmedevirksomheder og deres lærlinge vil vi vise nogle af de mere interessante elementer af faget og fortælle om uddannelsen. I fællesskab har virksomhederne udarbejdet en slags ”escape route”, hvor de unge skal igennem fire døre ved hjælp af forskellige låseteknologier for at komme igennem. På den måde får de unge mulighed for at prøve kræfter med faget – og måske er det lige noget for dem!

Ifølge Arbejdsbevægelsen Erhvervsråd bliver problemet med manglende faglærte kun større de kommende år, og også i låsesmedefaget er der brug for de unge.

Arrangørerne bag DM i Skills forventer, at der kommer mindst 50.000 gæster, deriblandt mange skoleelever, i løbet af de tre dage, hvor arrangementet foregår.