Tilmelding til Sikkerhedsdagen 2023 er åben

SikkerhedsBranchen og Vagt- og Sikkerhedsindustrien inviterer dig til Sikkerhedsdagen 2023 i Industriens Hus – og tilmeldingen til årets arrangement er nu åben.

I år sætter vi fokus på, hvordan fremtiden ser ud for branchen, og dykker ned i, hvordan vi som branche kan bidrage til nye forskellige samfundsopgaver. Hvordan har samfundet udviklet sig, og hvad er årsagen til, at vi er, hvor vi er? Hvordan samarbejder den offentlige og private sektor i andre lande? Hvilke eksempler har vi allerede set herhjemme? Og hvordan mener de danske politikere, at sådan et samarbejde skal udvikle sig?

Mette Walsted Vestergaard vil fungere som moderator, og guider os godt igennem dagen, hvor der vil være indlæg fra spændende mennesker fra ind- og udland. Glæd dig samtidig til et nyt format, hvor vi spørger Chat GPT om fremtiden, og tager det som udgangspunkt for en politisk diskussion. Derudover vil der også være god tid til at netværke med andre fra branchen.

Sikkerhedsdagen finder sted tirsdag 7. november 2023 fra kl. 9.00-15.00 i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Ønsker du at deltage, kan du følge programmet samt tilmelde dig på følgende link: https://www.danskindustri.dk/brancher/di-service/arrangementer-og-netvaerk/arrangementer/sikkerhedsdagen-2023/.